Voor meer informatie 06 51807361/ frank@ebisports.nl

Noord-Hollandse Judo Kampioenschappen

Noord-Hollandse Judo Kampioenschappen

Bij de voorronde voor de Noord-Hollandse Kampioenschappen voor A pupillen hebben 3 judoka’s van Judoschool EBI-Sports uit Langedijk/Tuitjenhorn/Warmenhuizen zich weten te plaatsen en is er 1 reserve plaats voor de Finaleronde op 8 november in Beverwijk.

Bij de lichtgewichten wist Stijn Rempt na 1 gelijkspel in zijn poule de halve finale te halen die hij net aan verloor maar wel zo 3e werd. In de 34kg klasse hadden we 3 kanshebbers om door te gaan. Luke kwam helaas 1 winstpartij in zijn poule te kort om door te gaan maar Koen Bijl en Sylvan Meurs stonden in de kwart finale die door beide werd gewonnen maar de halve finale ging voor beide helaas onnodig verloren en zo moesten ze tegen elkaar voor de 5e plaats. Koen wist deze met 2 om 1 yugo’s te winnen en gaat Koen door en is Sylvan de reserve voor volgende week. Bij de laatste categorie was Sem Brattinga de enige deelnemer en zo werd hij dus Kampioen.

Voor Sterk, Saar, Demi, Rosanne, Nick en Damian was het een goeie ervaring om vandaag mee te doen maar konden nog niet genoeg partijen te winnen om door te gaan.

De geplaatste A pupillen judoka’s mogen, nadat de B pupillen: Wout Rootjes, Koen Jansen, Lucas Way en Xander Goudsblom zich vorige week al hadden geplaatst, op 8 november in Beverwijk voor de Titel van Noord-Holland strijden.

X