Judoschool EBI-Sports viert 15-jarig jubileum

Dit seizoen bestaat judoschool EBI-Sports uit Langedijk en Tuitjenhorn 15 jaar.

Het begon allemaal in 2007 toen Hoofdtrainer Frank Scholtes de judoschool in Tuitjenhorn kon overnemen van Sebastiaan Gerben. In de jaren daarna groeide de judoschool uit tot een mooie stabiele club waar veel kinderen de basis hebben gelegd aan hun sport of sociale carrière. Er zijn veel kinderen gestart met judo en een enkeling heeft het tot de zwarte band geschopt maar heeft iedereen er wel iets aan gehad om zichzelf te ontwikkelen door middel van judo. Zo zijn er in al die jaren bij EBI-Sports veel medailles behaald op de Noord-Hollandse en Nederlandse Kampioenschappen en heeft het Jeugdteam 2x de hoofdklasse van de WFJC behaald en zijn er veel zwarte banden gehaald.

Ook is de club door zijn vele vrijwilligers altijd in staat geweest om vele activiteiten te organiseren. Het is altijd moeilijk om vrijwilligers te vinden maar bij ons stonden ze gelukkig altijd klaar om te helpen met het lesgeven, coachen bij wedstrijden, helpen met scheidsrechteren en organiseren van toernooien en achter de bar en allerlei andere belangrijke zaken wat Frank niet alleen kon.

Toen we in maart van dit jaar het Jubileumtoernooi hadden georganiseerd werd er achter de schermen al gewerkt aan zondag 4 september. Deze dag werd Topjudoka en Olympiër Henk Grol uitgenodigd om een leuke judoclinic voor de leden te komen geven. Ook werden er nog een aantal bevriende clubs uitgenodigd om met hun judoka’s deel te nemen. Het was een hele leuke ochtend die voor iedere deelnemer werd afgesloten met een mooie oorkonde met handtekening van Henk en ze mochten op de foto met zijn Olympische medaille.

In de middag gingen de vrijwilligers van EBI-Sports met zijn allen naar het strand in Camperduin waar er in teams gestreden werd met Robinson Eiland spelletjes. Dat werd ook een groot succes waar in teamverband veel strijd werd geleverd om te winnen maar ook te genieten van de gezelligheid alle medewerkers bij elkaar.

Het winnende ‘ rode’ team bestond uit; Robin, Geertje, Patricia, Zoë, Bart, Denys, Sil en Alexander.

Al met al was het een superleuke dag voor iedereen en gaan we met deze mooie en gezellige judoclub op naar een nieuwe mijlpaal en successen.

De judolessen worden gegeven in Langedijk en Tuitjenhorn.

En de bootcamp en small group circuit trainingen in broek op Langedijk, Oudkarspel en bij het Geestmerambacht. En de Personal Training op de plek waar het jou het beste uitkomt.

Wanneer kom jij trainen?

De eerste Judoles of Groepstraining is altijd GRATIS.

06 - 518 07 361

Scroll naar boven